Discografie

2010 The vibes are on!

'The vibes are on!' is de naam van mijn debuutalbum, een project dat startte in januari 2010. Een aantal nummers, die ik gedurende het anderhalf jaarafbeelding_the_vibes_are_on_120 daarvoor had geschreven, zijn opgenomen in de studio van Stanley Medema en in eigen beheer uitgebracht. Ik ben zeer tevreden over de uitkomst van dit project tot nu toe. De aanvragen voor optredens stromen binnen, en met name de regionale oproepen in Friesland en Groningen zijn 'erg enthousiast' geweest. Mijn eerste, en tot nu toe enige, single 'Summer in my head' heeft tijdens de zomer van 2010 veel airplay genoten. Een ontwikkeling waar ik oprecht trots op ben.

The vibes are on! (release 01-08-2010) (cd van de week, Omrop Fryslân radio)

 1. Summer in my head (finalist demoduel 538, 2010)
  Het nummer 'Summer in my Head!' is doorgedrongen tot in de finale van het item '538 demoduel'. Tijdens deze finale (datum onbekend) mag ik, samen met een begeleidingsband, het nummer ‘live' ten gehore brengen. De winnaar van deze finale wint een heus platencontract. Lachen!
 2. Stanley's groove
 3. Butterfly
 4. Sunny day
 5. You make me feel okay ( Fluit, Jakko Dassen )
 6. My dear friend
 7. Philosophersong
 8. PC liet 2010 (in samenwerking met Omrop Fryslân)
  Geschreven als eerbetoon aan die prachtige kaatswedstrijd op de vijfde woensdag in juli, in Franeker.'Live' ten gehore gebracht tijdens pc café op 3 augustus, i.s.m. vangrail en Peter Krako (waarvoor dank).

*Alle nummers geproduceerd en gemastered door Stanley Medema (waarvoor dank, Stanley)

Verder 2010 opgenomen en uitgebracht via website

 • You
 • Home
 • Classical guitarpiece
 • J. Ykema

Nog uit te brengen

 • Everybody come dance with me